Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen?

Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen?

Kiest u voor een samenwerking met een aankoopmakelaar? Dan is het nog steeds mogelijk om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Wij leggen u hieronder uit of het mogelijk is om de eerste bezichtiging alleen te doen.

Toekomstige huis gevonden?

Heeft u interesse in een woning en werkt u samen met een aankoopmakelaar? Dan zal de makelaar met u mee gaan tijdens de bezichtiging. Wilt u echter liever alleen de woning bezichtigen? Dan is dat ook mogelijk. Het is belangrijk om dit vooraf met de makelaar te bespreken, zodat miscommunicatie vermeden wordt.

Adviesrol van de aankoopmakelaar

Heeft u de woning bezichtigd? En bent u enthousiast? Dan zal de aankoopmakelaar op een ander moment de woning ook bezichtigen. De aankoopmakelaar bekijkt de woning zorgvuldig en zal u vervolgens adviseren over belangrijke aspecten. Vanaf dat moment kan de onderhandeling starten.

Laat u adviseren door onze makelaar

Al onze makelaars hanteren een open communicatievorm. Geef dus vooraf goed aan wat u wel en niet verwacht van onze makelaars. Wilt u een woning bezichtigen zonder dat de aankoopmakelaar daarbij aanwezig is? Geen probleem, geef dit wel in het kennisgesprek met de aankoopmakelaar aan. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met makelaars Tilburg.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het vinden van een makelaars in Tilburg?